Om bageriet Byens Brød i Fredericia

Byens Brød: En blanding af tradition, innovation og passion for bagerhåndværket.

 

Byens Brød har sin rod i 2003, da bagermester og ejer Lars Hesselvig erhvervede sig butikken på Erritsø Butikstorv i Fredericia. Med utallige timer viet til bageriet, har Lars over årene formet en robust og moderne dansk bagerforretning, der inkluderer et innovativt Drive In-område og en åben, lys butik, hvor kunderne kan få et indblik i bagningens kunst. Duften af friskbagt brød og kager spreder sig lystigt fra butikken fra morgen til aften. Dertil kommer det moderne by-bageri i hjertet af Fredericia, hvorfra frisk brød hver dag langes over disken til glade kunder.

I dag består Byens Brød af et team på over 40 passionerede medarbejdere, der alle deler en dyb kærlighed for både brød og kunder. Vores ambition er at tilbyde alle vores kunder en uforlignelig oplevelse, når de køber vores bagerprodukter. Derfor er det kun de mest venlige, glade og serviceorienterede personer, der udgør personalet hos Byens Brød. Butikkerne ledes på daglig basis af Lars og hans hustru Cecille, der med fast hånd og et varmt smil leder an i at skabe de bedste oplevelser for vores kunder.

 Vores produktionsteam består af nogle af byens mest dygtige bagere og konditorer, som holder fast i de gamle håndværkstraditioner inden for bagerbranchen, mens de også tager favntag med de nyeste tendenser inden for brødtyper og kagevarianter.

 Vi henter inspiration fra hele verden og kombinerer det bedste fra alle køkkener i verden, således kan man eksempelvis gennem året smage på forskellige produkter, hvor råvarerne matcher årstiden, men også smagene varierer, samtidig med, at vi altid har friske rundstykker, en kanelsnegl eller vores berømte studenterbrødskagemand.

 En ting, der er konstant for alle vores produkter, er, at vi laver alt fra bunden, kun ved brug af de fineste råvarer. Dette sikrer den højeste kvalitet, som er et kendetegn for Byens Brød, uanset om du besøger vores butikker i Erritsø eller Sjællandsgade i Fredericia, eller nyder vores friskbagte brød og kager derhjemme.

 

Tlf. 75 94 24 47